Bra att veta inför våra event 2017-09-21T12:59:11+00:00

Bra att veta
inför och på våra event

Speedd8.se hjälper män och kvinnor att på ett enkelt, roligt och effektivt sätt finna den stora kärleken
Genom att bli medlem på Speedd8.se hoppas vi att du enbart använder våra tjänster för detta syfte. Vi uppmanar alla att gå in med ett öppet sinne, att man ser till att ha så kul som möjligt och sen om det slutar i en ny dejt eller kanske en livslång vänskap är helt upp till dig.

Ditt personliga ansvar under eventet
Vi rekommenderar alltid våra medlemmar att komma så väl förberedda som möjligt till varje event. Läs gärna igenom fliken Frågor och svar samt kolla igenom vår hemsida för övriga tips. Det är otroligt viktigt för oss att alla deltagare skall få en så trivsam upplevelse som möjligt på våra events. Därför är det varje deltagares personliga ansvar att respektera övriga personer och agera representabelt under hela eventet. Vi förbehåller oss därför rätten att neka deltagare inträde till andra events om dessa regler ej följs. För övrigt förbehåller sig Speedd8.se rätten att ändra aspekter i våra tjänster, såsom plats, starttid och övrigt inkluderat när som helst utan förvarning, men ej priset.

 

Pris
Kostnaden för deltagande till varje specifikt event är fast angivet i din anmälan. Priserna för övriga event kan dock ändras när som helst utan förvarning. Priset kommer att visas på anmälningssidan gällande den kväll du anmält dig till.

 

Betalning
Anmälan till ett specifikt sker genom att du först väljer vilket event du vill gå på. Sedan väljer du att antingen betala på plats eller betala via Paypal. Väljer du betalning via Paypal skickas du vidare till Paypal där betalningen fullbordas. Vid val av betalning på plats betalar du med kontanter i dörren, vi tar tyvärr inte emot kort. Om betalning på plats valts kommer vi manuellt granska din bokning och när den blivit godkänd får du ett bekräftelsemail skickat till din emailadress. Om du väljer att betala via Paypal blir din plats bekräftad när betalningen registrerats. Bokningen är bindande även vid val av betalning på plats.

 

Återbetalning
För sena avbokningar innebär alltid en problematik för oss. Du har rätt att få avgiften helt återbetald om avanmälan når oss senast tre dagar före det event du anmält dig till. Du kan även välja att inte bli återbetald och använda den inbetalade avgiften för att delta vid nästa lämpliga event. Speedd8.se förbehåller sig rätten att vara det slutliga avgörandet i tvister om huruvida en avbokning har meddelats i tid eller inte. Detta kommer att ske högst tre gånger. Sedan blir din avgift indragen. Observera att missnöje med övriga deltagare du möter vid ett event inte omfattas av denna bestämmelse.

Speeddejting flyter på som bäst när det finns jämnt antal deltagare. Vi på Speedd8.se gör alltid vårt yttersta för att ha jämna par varje kväll. Det finns alltid en risk att en deltagare inte dyker upp trots att de anmält sig och betalt. Vid för stora skillnader i antal, så att din upplevelse signifikant kommer kunna påverkas, kontaktar vi dig för att skjuta upp eventet till en ny kväll. Vi har stor förståelse för att alla deltagare ser fram emot att gå på våra event och att en inställd kväll är oerhört frustrerande. Speedd8.se garanterar sina medlemmar att vi gör allt för att säkerställa service i alla lägen, att alla arrangemang går som planerat och att vi aldrig ställer in några event så länge vi är övertygade om att upplevelsen och den höga kvalitén kan upprätthållas.

Om vi ej lyckas fylla ett event kommer vi att ändra tiden (vanligtvis inte mer än 2 veckor framåt från ursprungligt datum). Du underrättas om det nya datumet via e-post och/ SMS dagen före eventet. Om det skulle visa sig att det nya datumet inte passar dig kommer du att erbjudas möjlighet att invänta nästa lämpliga event eller så får du full återbetalning av din avgift. Om vi väljer att helt ställa in ett event så får du dina pengar tillbaka direkt.